CASA MULDER

Aangepaste vakantievilla Spanje
Costa Blanca, San Fulgencio La Marina

Sitemap

Home
In San Fulgencio la Marina Spanje staat onze nieuw gebouwde 6 persoons aangepaste vakantie villa. De villa is speciaal geschikt gemaakt voor minder validen en rolstoelgebruikers maar kan uiteraard door iedereen gebruikt worden.

Wie zijn wij?
Vooral voor mensen met een zwaardere handicap is het heel moeilijk een goed op hen aangepast vakantieadres te vinden om, min of meer zelfstandig, op vakantie te gaan. Ivm het feit dat vakantie de nodige problemen met zich meebrengt hebben wij daarom onze vakantiewoningen aangepast.

Omgeving
Op wandelafstand van onze villa vind u verscheidene supermarkten (met name Mercadona, Lidl en Appie Hein), bars en restaurants met plaatselijke gerechten. Aan de Costa Blanca zijn er elke dag leuke, originele en interessante markten en rastro's te bezoeken.

Regio Alicante
De regio Alicante heeft een zeer lange kustlijn aan de Middellandse Zee. Door de invloed van de zee is het klimaat ook milder dan dat van regio's als Madrid die in het binnenland liggen. Dankzij de lange stranden en veel zon wordt de regio jaarlijks door veel toeristen bezocht

Activiteiten
Strand, zeilen, duiken, sportvissen, wandelen, uit eten... Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de activiteiten die u kunt ondernemen aan de oostkust van Spanje.

Bezienswaardigheden
Het binnenland van de CostaBlanca is vol van natuurlijke aantrekkelijke streken. Diverse aangegeven routes begeleiden u langs de mooiste landschappen van Alicante. Andere grote plaatsen in de omgeving zijn: Torrevieja, een kustplaats met een prachtige boulevard, terrasjes, winkeltjes, restaurantjes en bistro's.


Minder-validen
Voor een fantastische vakantie aan de zonovergoten Costa Blanca kunnen ook minder validen en gehandicapten bij ons uitstekend terecht. In onze luxe vakantievilla kunnen ook rolstoelers en mensen met verminderde mobiliteit genieten van alle comfort en luxe.

Klimaat
De Costa Blanca ("witte kust") heeft in Spanje het minste contrast in weerbeeld. Neerslag valt er het hele jaar door vrij weinig en de zon laat zich alle maanden flink zien. De combinatie van schone lucht, het tropische weer en het licht, heeft een bijzonder verkwikkende uitwerking op lichaam en gezondheid. De World Health Organization heeft niet voor niets de Costa Blanca uitgeroepen tot de streek met het aangenaamste klimaat van Europa.

Thuiszorg in de regio
Ook in het buitenland kunt uthuiszorg ontvangen.Heeft u korte of langere tijd verpleging, persoonlijke en/of huishoudelijke verzorging nodig? Dat is geen enkel probleem. Net als in Nederland kunt u ook in het buitenland voor de juiste verzorging, al dan niet aangevuld met specifieke hulpmiddelen gebruikmaken van thuiszorgorganisaties.

Reizen met een handicap
Ons aangepast vakantiehuis in spanje aan de Costa Blanca ligt in het zuidoosten van Spanje en is eenvoudig bereikbaar met de auto. Dankzij de uitstekende spoorwegverbindingen is de Costa Blanca tevens bereikbaar vanuit zowat alle punten van het land. De Internationale Luchthaven van Alicante ontvangt dagelijkse vluchten uit en naar de voornaamste Spaanse steden en talrijke bestemmingen in Europa.


Foto's
Foto impressie van ons aangepast vakantiehuis in spanje.

Prijs-kalender
prijzen en beschikbaarheid van ons aangepast vakantiehuis in spanje.

Reserveren
Reserveer hiervan onze aangepaste vakantievilla in spanje aan de Costa Blanca. Heeft u op- of aanmerkingen laat dan aub een berichtje achter in ons gastenboek.

Gastenboek
Wat vonden onze gasten van Casa Mulder? Lees hier enkele reacties.

Links
Verzameling nuttige links om u voor te bereiden op een fantastisch verblijf in onze vakantievilla in Spanje.

Video
Videoimpressie van La Marina en omgeving.

Privacy
Privacy-beleid.

Zoeken
Zoekpagina van onze website.